Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ «Πρόβα πολέμου» συνιστά η ΝΑΤΟική άσκηση «Ηνίοχος 2018»


Πηγή: Eurokinissi

Σε ανακοίνωση, για την άσκηση «Ηνίοχος 2018», το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Η πολυεθνική άσκηση “Ηνίοχος 2018”, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού δυνάμεων από ΗΠΑ, Βρετανία, Ιταλία, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κύπρο, δεν διεξάγεται για την ενίσχυση της άμυνας και την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, αλλά συνιστά “πρόβα πολέμου”. Αυτές οι ασκήσεις δοκιμάζουν στην πράξη τα επιχειρησιακά σχέδια, που απεργάζονται οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, αποσκοπώντας στην καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πόρων της περιοχής και στον έλεγχο των δρόμων μεταφοράς τους, αιματοκυλώντας και ξεριζώνοντας τους λαούς, όπως στη Συρία.

 Γι’ αυτόν το λόγο, άλλωστε, καλεσμένος να παρακολουθήσει την άσκηση ήταν ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζ. Πάιατ.


Οι δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, για τη "γεωπολιτική αναβάθμιση" της χώρας, με τις ευλογίες ΗΠΑ, ΕΕ και ΝΑΤΟ, συσκοτίζουν ότι η Ελλάδα εμπλέκεται μ’ αυτόν τον τρόπο στους σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κέντρων που "παρατάσσουν" τις στρατιωτικές τους δυνάμεις, υπερασπιζόμενοι τα μονοπωλιακά συμφέροντα, που ενδιαφέρονται για την περιοχή.

Την ίδια στιγμή, προσπαθεί να εξαπατήσει συνειδητά το λαό σχετικά με τους τεράστιους κινδύνους, που αυτό κρύβει για την ασφάλεια του λαού της, όταν η κυβέρνηση αποδέχεται τη μετατροπή του ελλαδικού χώρου, σε ένα απέραντο πεδίο δοκιμής πολεμικών σχεδίων και εγκατάστασης ξένων στρατιωτικών βάσεων.

Τέλος, αποτελεί τεράστια πρόκληση και προσβολή στο σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων η "επιβράβευση" της πτητικής ικανότητας των Ελλήνων πιλότων στο πλαίσιο της ΝΑΤΟικής άσκησης "Ηνίοχος 2018", όταν η ίδια λυκοσυμμαχία κάνει τα "στραβά μάτια" στις τουρκικές παραβιάσεις του εναέριου ελληνικού χώρου, που οι ίδιοι πιλότοι ρισκάρουν τη ζωή τους για να τις αντιμετωπίσουν. Το ίδιο ισχύει με τις δηλώσεις του πρέσβη των ΗΠΑ, Τζ. Πάιατ, σχετικά με το θέμα της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, παίζοντας για μια ακόμη φορά ρόλο Πόντιου Πιλάτου».
ΣΧΕΤΙΚΑ

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΜΑ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΥ!!!

    Επί Εποχής-Κυβερνήσεως-Ειρήνης στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!!!!!

    ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΤΟΎΡΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.... ΓΚΡΕΜΙΖΩΝΤΑΙ!!!!

    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ;;;;;;

    (Δέστε και κλάψτε την Αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων Αξιωματικών (ΌΧΙ ΟΜΗΡΩΝ) από τους ... "Σύμμαχους" σας!!!)

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΌΠΛΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ "Η ΕΛΛΑΣ"!!! ΟΥΣΤ!!!

    ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΑΝΤ!!!!!





    ΖΗΤΗΜΑ 1ον.

    Ας Αφήσουν τα ΥΠΟΠΤΑ ΜΚΟ "ΕΙΡΗΝΙΣΤΩΝ" ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΆΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ! ΟΠΩΣ έκανε και ο Αδόλφος μαζί με τον Γκαίμπελς!

    Τα Αυτά ΜΚΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΩΜΑ!!!

    1ον. Οι Κούρδοι του Αφρίν ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΉΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ τόσο Από Τον Νομιμο Πρόεδρο της Συρίας όσο και Από την ... Ρωσία! Γιατί Αραγε;;; Διότι Είτανε μέχρι χθες Αμερικανάκια! ΥΠΟΠΤΟΙ!!!

    2ον. Η "Υπόθεση" Αφρίν Είναι καλά Σχεδιασμένη μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ!!! Ο Στρατός Τους Είναι Τζιχαντιστές και Άλλοι Μισθοφόροι!!! Ο Λόγος Συμμαχίας Τουρκίας/ΗΠΑ/ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ;;; Βλέπε 3ον!!!

    ..... και ....

    3ον. Τα NAVTEX ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΝΑΤΟΪΚΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ... ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΜΜΑΑΑΑ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ (ΤΟΠΙΚΗ) ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΈΝΕΚΑ ΣΥΡΙΑΣ!! ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ!!! ΜΟΝΟ ΟΙ "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΈΣ" ΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ! Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ "ΤΟΠΙΚΗ"!!! Εμείς κάνουμε υπολογισμούς πόσα κατσικάκια ΜΕΤΑ θα βελάζουν στην ... ΚΡΗΤΗ!!!

    Υπόψιν Σαυτήν την Πολεμική Αναμπουμπούλα η Σύμμαχος Μας Τουρκία με Διαταγή και Εντολή του ΝΑΤΟ θα κάνει ... ΝΤΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙΑ!!! Πάντα με τη Σύμφωνη Γνώμη Της Ελλάδος... ΈΝΕΚΑ ΝΑΤΟΪΚΏΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ!!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ και Π.Ν. ΘΑ .... ΚΥΝΗΓΑ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ/ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Η Π.Α. ΘΑ ΚΥΝΗΓΑ ΡΩΣΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΘΕΡΕΣ!!!

    Και εάν Μείνει Εστω και Ένα Πλεούμενο του Π.Ν. ή Ένα Πολεμικό Αεροπλάνο της Π.Α. ..... ΕΜΕΝΑ ΜΕΜΕΤΗ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ!!!

    Και .... Κλείνωντας: ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η New Age ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ (βλ. Το θέμα ΣΚΟΠΙΑ/ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΕΔΑΦΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ: ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ!!!





    ΖΗΤΗΜΑ 2ον.

    Για την Ενημέρωση Σας (και δώστε το στην Κυβέρνηση και Αντιπολίτευσης της Αποικίας Μας)!

    Γερμανός Υπήκοος Τουρκικής καταγωγής Ετών 73 Enver Altayli (Εβδομήντα Τρεία) βρίσκεται από Αύγουστο 2017 σε Απομόνωση στης Τουρκικές Φυλακές!

    Ακόμη ΔΕΝ ΤΟΥ ΈΧΕΙ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!

    Τον μπουζουριάσαν γενικά λόγω ... Τρομοκρατίας κ. Κατασκοπίας!!!

    Ότι Ομοιότητες με την Αιχμαλωσία (ΌΧΙ ΟΜΗΡΙΑ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ .... ΤΥΧΑΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ!!!

    [Συνιστούμε ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και για ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΕΧΟΥΜΑΙ ΉΔΗ ΔΥΟ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ Αξιωματικούς Στρατού μην Έχουμε ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-βλ. Γερμανούς Πολίτες!!!]

    .... καλά κρασιά (του 1821!!!)






    ΥΓ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΌΤΑΝ ΔΕΧΘΕΙ-ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ- ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;; .... και Εμείς ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ .... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή