Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Ayelet-Shaked:«όλες οι παλαιστινιακές μητέρες πρέπει να σκοτωθούν»




Η Ayelet-Shaked, ισραηλινή βουλευτής και νούμερο δύο της κυβέρνησης Νετανιάχου, έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο facebook ότι «όλες οι παλαιστινιακές μητέρες πρέπει να σκοτωθούν» ακόμη και με επίθεση κατά της λωρίδας της Γάζας.



 

«Πρέπει να τις σκοτώσουμε ώστε να μην δημιουργήσουν νέα μικρά φίδια», δήλωσε με περιφρόνηση το θηλυκό μέλος της knesset προσθέτοντας, πάντα ενάντια στις μαμάδες: «πρέπει να διαλυθούν (εξαφανιστούν) και τα σπίτια τους έτσι ώστε να μην μπορούν να φέρουν περισσότερους τρομοκράτες στο φως. Είναι όλοι εχθροί μας και το αίμα τους πρέπει να χυθεί στα χέρια μας. Αυτό ισχύει και για τις μητέρες των νεκρών τρομοκρατών».

 



 

Οι δηλώσεις ενός τόσο σημαντικού μέλους της κυβέρνησης του κράτους του Ισραήλ επιβεβαιώνουν, αν και είναι αυτονόητο, ότι ο στόχος της κυβέρνησης Νετανιάχου είναι να κάνει μια πραγματική μαζική γενοκτονία. Πριν από λίγο καιρό, έλεγε: «δεν πρόκειται για πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, πρόκειται για πόλεμο μεταξύ δύο λαών, και ο εχθρός είναι οι παλαιστίνιοι».

Ας πάρουμε υπόψη και το γεγονός ότι το 20% του πληθυσμού του Ισραήλ αποτελείται από Άραβες (πολλοί από τους οποίους αρχίζουν να αναγνωρίζονται ως «Παλαιστίνιοι με ισραηλινή υπηκοότητα», ή «Παλαιστίνιοι του 1948»
Από την άλλη το φασισταριό που ακούει στο όνομα Ερντογάν έχει αντιδράσει σε αυτές τις δηλώσεις, «που προκαλούν μεγάλη ανησυχία στον Τούρκο Πρωθυπουργό» !! πως «μια ισραηλινή γυναίκα λέει ότι πρέπει να σκοτωθούν και οι παλαιστινιακές μαμάδες... και είναι μέλος του ισραηλινού κοινοβουλίου... ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτής της νοοτροπίας και του Χίτλερ;» (...)


 

Η Ayelet Shaked δήλωσε πρόσφατα ότι το Ισραήλ πρέπει να διατηρήσει τόσο την εβραϊκή πλειοψηφία όσο και τη δημοκρατία, αλλά τόνισε ότι «η διατήρηση του εβραϊκού χαρακτήρα του κράτους μπορεί να έρθει "με τίμημα" παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». (sic !!) Υπάρχει χώρος για να διατηρηθεί η εβραϊκή πλειοψηφία, ακόμη και με κόστος την παραβίαση «δικαιωμάτων», ανέφερε σε συνέντευξη στο Τελ Αβίβ. Στην ομιλία της, η Shaked, μέλος του ακροδεξιού Εβραϊκού Κόμματος, υπερασπίστηκε το λεγόμενο εβραϊκό νόμο-κρατικό νομοσχέδιο, που για πρώτη φορά ορίζει συνταγματικά το Ισραήλ ως «εθνική κατοικία του εβραϊκού λαού».

 



 

Υπάρχουν μέρη όπου πρέπει να διατηρηθεί ο χαρακτήρας του κράτους του Ισραήλ ως εβραϊκού κράτους και αυτό μερικές φορές αποβαίνει εις βάρος της ισότητας", ανέφερε η Shaked, σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz του Ισραήλ και επίσης δήλωσε ότι «Το Ισραήλ είναι εβραϊκό κράτος, δεν είναι κράτος όλων των εθνών, δηλαδή ίσα δικαιώματα για όλους τους πολίτες αλλά όχι ίσα εθνικά δικαιώματα».

https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου