Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Από τότε που έπεσε το τείχος του Βερολίνο!


Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ....ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ !!! 

 

 
Χαρά! Χαρά να δουν τα μάτια σου τότε που έπεφτε το τείχος του Βερολίνο!
Πανηγύριζαν τότε οι ψευτοαριστεροί γιατί έλεγαν ότι τέλειωσε ο ψυχρός πόλεμος και η ανθρωπότητα θα ζήσει χωρίς τον φόβο του πολέμου, με ευημερία και ασφάλεια! Πανηγύριζαν οι ψευτοαριστεροί την ώρα που είχαν παγώσει και δίσταζαν να πανηγυρίσουν οι δεξιοί με την πτώση του τείχους του Βερολίνο!


 

 
Από τότε που έπεσε το τείχος του Βερολίνο, υψώθηκαν πολλά τείχη στην Ευρώπη, η οποία με την πτώση του θα γλίτωνε από τον ψυχρό πόλεμο! Από τότε που έπεσε το τείχος του Βερολίνο υψώθηκαν τείχη ανάμεσα στην Βουλγαρία και στην Τουρκία, στην Ελλάδα και στην Τουρκία, στην Σλοβενία και στην Κροατία, στην Ελλάδα και στα Σκόπια, στην Ουγγαρία και στην Σερβία, στην Ισπανία και στο Μαρόκο.
 
  
 
 Και αυτά είναι μόνο τα τείχη που υψώθηκαν στην Ευρώπη, χωρίς τα υπόλοιπα που υψώθηκαν σ’ ολόκληρο τον κόσμο, όπως το τείχος Ισραήλ - Παλαιστήνης, ΗΠΑ - Μεξικού κ.λ.π.
Από τότε που έπεσε το τείχος του Βερολίνο έγιναν πολλά, κι όλα
 αντιλαϊκά!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΕΙΧΟΣ 
 
Το μέχρι τώρα αποκορύφωμα της πτώσης του τείχους του Βερολίνο είναι ότι αυτοί που τότε πανηγύριζαν για την πτώση του σ’ αυτόν τον άμοιρο τόπο, είναι οι ίδιοι που ανέλαβαν να βασανίσουν αυτόν τον λαό με αριστερό πρόσημο, είναι οι ίδιοι που ανέλαβαν να παραστήσουν τα μαντρόσκυλα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος με αριστερά δόντια!
 
 
 
Από τότε που έπεσε το τείχος του Βερολίνο… 

Απο agkidapress. μέσω http://patrinaki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου