Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Το Συριζαίικο χέρι απλώθηκε στην Λαϊκή Κατοικία…

pleisthriasmoi-na-kopsoyme-to-xeri-2

Το χέρι των Συριζαίων απλώθηκε στην Λαϊκή Κατοικία και προσπαθεί να την αρπάξει για να την δώσει μποναμά στους «μεγαλοκαρχαρίες». Οι απατεώνες που εξελέγησαν τάζοντας μεταξύ άλλων και την προστασία της πρώτης κατοικίας κάνουν και σε αυτήν την περίπτωση τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έταζαν. Χθες η προσπάθεια των Συριζαίων να αρπάξουν το σπίτι ενός ανασφάλιστου αναπήρου με παιδί με ειδικές ανάγκες προσέκρουσε στην κινητοποίηση των λαϊκών επιτροπών. Χθες οι Συριζαίοι, που θα προστάτευαν την λαϊκή κατοικία και θα καταργούσαν τα ΜΑΤ, παρέταξαν μέσα στη δικαστική αίθουσα μία διμοιρία των ΜΑΤ, για να προστατέψει την νόμιμη κλοπή της λαϊκής κατοικίας. Χθες οι απατεώνες απλώθηκαν να αρπάξουν την κατοικία του φτωχού για να ταΐσουν κι άλλο τις τράπεζες, τις οποίες ήδη έχουν παραταΐσει με τις ανακεφαλαιοποιήσεις και τα capital controls κι αν χρειαστεί θα τις μπουκώσουν με χρήμα κλέβοντας και τις οικονομίες του κοσμάκη που στην ελεύθερη αγορά του καπιταλισμού έχουν δεσμεύσει και αρνούνται να τις αποδώσουν γιατί έτσι γουστάρουν οι τραπεζίτες.


Οι Συριζαίοι είναι επικίνδυνοι και γιατί είναι τέτοιοι τους έφερε το σύστημα στην εξουσία. Στο επόμενο διάστημα θα γεμίσουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με μοιρολογίστρες που θα κλαίνε διότι είναι υποχρεωμένοι να πλειστηριάσουν τις λαϊκές κατοικίες ειδάλλως δεν θα αρθούν τα capital controls, θα αυξηθεί κι άλλο ο ΦΠΑ, θα αυξηθεί κι άλλο η φορολογία, θα μειωθούν κι άλλο μισθοί και συντάξεις. Στο επόμενο διάστημα θα ξεδιπλωθεί ένα καλά οργανωμένο σχέδιο που θα προσπαθεί να στρέψει τον φτωχό εναντίον του εξαθλιωμένου και στο σχέδιο αυτό ο λαός πρέπει να αντιτάξει την αλληλεγγύη προς το διπλανό του, διότι η υποχώρηση μπροστά στην προβοκάτσια που ετοιμάζεται θα οδηγήσει κατόπιν σε ανθρωποθυσίες. Το επόμενο βήμα θα είναι το ή ανέχεσαι τον θάνατο του διπλανού σου ή πεθαίνεις εσύ! Όταν φορούσαν τα κόκκινα φουστάνια και φώναζαν ότι έφερναν την ελπίδα κανένας δεν πίστευε τις ταξικές δυνάμεις που φώναζαν ότι αυτό που ερχόταν ήταν μια μαυρίλα που σαν κι αυτήν άλλην δεν είχαμε ξαναδεί! Την μαυρίλα, τον χαφιεδισμό και τον Γκαιμπελισμό κουβάλησαν μαζί τους!

Ο λαός πρέπει να μείνει πιστός στις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να κόψει από τον ώμο το χέρι που θα σηκωθεί στην λαϊκή κατοικία, κάνοντας πράξη τις υποσχέσεις του Αλέξη τότε που προσπαθούσε να πλεονάσει έναντι των ταξικών δυνάμεων για να αρπάξει τις ψήφους από το κόμμα της εργατικής τάξης και να τις κουβαλήσει δώρο στους βιομήχανους, στους τραπεζίτες και στους εφοπλιστές, τότε που προσπαθούσε να ανέβει στην διακυβέρνηση για να κάνει εν ονόματι των πλουτοκρατών όσα οι Πασοκοδεξιοί δεν κατάφεραν να κάνουν!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου