Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Όταν το «ΚΚΕ εσωτερικού» πανηγύριζε για την ανατροπή της Σοβιετικής Ένωσης! • (Για τους αριστερούς των σαλονιών που ευνοήθηκαν από το σύστημα και το υπηρέτησαν… «πολεμώντας» το)

 


 
Έχει μερικούς «αμετανόητους» που εν μέσω σκιάς θανάτου, βασιλεύοντος του Αλεξίου Ελπίδα του Λαοκτόνου, δεν παύουν να αναζητούν το παρελθόν των κανιβάλων που ήρθαν ντυμένοι αριστεροί για να κοροϊδέψουν τον κόσμο και αμέσως με την ανάληψη της διακυβέρνησης ξεκίνησαν να παίρνουν κεφάλια επιδιώκοντας να μην αφήσουν λαϊκό κεφάλι για λαϊκό κεφάλι στη θέση του! Έτσι ένας από αυτούς τους «αμετανόητους» βρήκε μία συνέντευξη ενός σημαίνοντος στελέχους της προδοτικής αριστεράς, της λεγόμενης και ανανεωτικής, που χρονολογείται τέσσερα χρόνια πριν και στην οποία μεταξύ άλλων βρωμιών και αθλιοτήτων ο αναθεωρητής λέει και τα εξής:

«Την απόλαυσα την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισµού. Ήθελα να βγω και να πω ότι “εµείς σας τα λέγαµε, δεν πάει αυτό το πράγµα και δεν µας ακούγατε”. Ο κοµµουνισµός δεν είναι η ανελεύθερη τραγωδία της Σοβιετικής Ένωσης. Η ελεύθερη αγορά µπορεί να λειτουργεί µια χαρά, αρκεί να µην είναι χρηµατιστήριο. Το βλέπεις και µε τις πατάτες τώρα. Αυτή η αγορά απαιτεί µεσάζοντες οι οποίοι ήταν αδύνατο να βρεθούν χωρίς ένα αστικό σύστηµα. Τώρα όµως µε το Ιnternet είναι πιο εύκολο»!

Ο κανίβαλος χαρτογιακάς έδωσε αυτήν την συνέντευξη λίγο πριν τα ογδόντα του χρόνια, παραμονές των εκλογών του 2012, φρεσκάροντας το δηλητήριό του για τον υπαρκτό σοσιαλισμό και σε προέκταση για το ΚΚΕ και προσπαθώντας να αβαντάρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην επέλασή του προς την διακυβέρνηση! Το αβαντάρισμα του χαρτογιακά έπιασε τόπο!

Τέσσερα χρόνια μετά ο κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση προδότης και φονιάς του λαού δεν δίνει καμία συνέντευξη για να μας εξηγήσει γιατί η κωλοελεύθερη αγορά του δεν λειτουργεί μια χαρά για τον λαό, μιας που τώρα είναι και ο ίδιος της κυβερνήσεως;! Τέσσερα χρόνια μετά γιατί δεν δίνει καμία συνέντευξη να μας εξηγήσει γιατί στο κωλοαστικό του σύστημα με τους απαραίτητους μεσάζοντες ζούμε χωρίς φως και νερό;! Μετά τέσσερα χρόνια γιατί δεν μας εξηγεί πως είναι δυνατόν να ζούμε με την κατάσχεση του σπιτιού μας προ των πυλών, χωρίς το internet να μπορεί να μας βοηθήσει;! Τέσσερα χρόνια μετά γιατί δεν δίνει μια συνέντευξη μήπως καταφέρει να μας εξηγήσει πώς γίνεται το 2016 η κοινωνία να ψοφολογάει από την πείνα με τόσο ανεπτυγμένα μέσα παραγωγής, με τόσο εξελιγμένη επιστήμη;!

Ο χαρτογιακάς δεν θα δώσει συνέντευξη να απαντήσει γιατί αν απαντήσει θα μας πει ότι όσοι δεινοπαθούν σήμερα απλά δεν είναι άξιοι, αλλά δεν θα το πει αυτό ποτέ μεγαλοφώνως γιατί το ίδιο λένε και οι δήθεν αντίπαλοί του της Δεξιάς! Ο χαρτογιακάς δεν πρόκειται να απαντήσει ποτέ για έναν απλούστατο λόγο! Ήξερε πάντα ότι ήταν προδότης και το κόμμα του προδοτικό, αφού σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους δρούσαν ως πέμπτη φάλαγγα στην πλάτη των αγωνιστικών δυνάμεων! Ήξερε ότι βάφτισαν το μόρφωμά τους «ΚΚΕ εσωτερικού» για να προσδιορίζουν προβοκατόρικα και πρακτορίστικα το ΚΚ
Ε ως «ΚΚΕ εξωτερικού»!

Αυτό το χάλι που ζούμε σήμερα λέγεται καπιταλισμός και το ζούμε με την σφραγίδα των αποστατών της ταξικής πάλης, που τολμάν να αυτοπροσδιορίζονται ως αριστεροί, με την σφραγίδα αυτών που πανηγύριζαν ή τους απογόνους αυτών που πανηγύριζαν για την ανατροπή της Σοβιετικής Ένωσης από τους ιμπεριαλιστές! Αυτών που πανηγύριζαν γιατί οι λαοί θα έμεναν βορά στα νύχια των κεφαλαιοκρατών!

Αυτοί τολμάνε και μιλάνε ακόμα προσπαθώντας να βρωμίσουν με κάθε τους λέξη, με κάθε τους πράξη τους αγωνιστές που αποφάσισαν να κρατήσουν γερά τις Θερμοπύλες, τους αγωνιστές που αποφάσισαν να μην υποστείλουν τη σημαία της ταξικής πάλης ακόμα κι αν χρειαστεί να πέσουν μέχρι ενός! Αυτοί που πίνουν καθημερινά το αίμα του λαού, αφού πρώτα τον έπιασαν κορόιδο με τα «ΚΚΕ εσωτερικού» και με τα «Αριστερά» για να τον φτάσουν μέχρι εδώ!

Καπετάνιος

•Σημείωση Οικοδόμου: Μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο μάς «αποκάλυψε» το όνομα του «χαρτογιακά». Γιατρός, ιδιοκτήτης κλινικής και φιλότεχνος. Διαβάζοντας όλη τη συνέντευξή του (2012) μαθαίνει κανείς πολλά. Για τους αριστερούς των σαλονιών που ευνοήθηκαν από το σύστημα και το υπηρέτησαν… «πολεμώντας» το. Εμείς τον καταλαβαίνουμε…

Εκεί όμως που ο αρθρογράφος τον αδικεί είναι όταν γράφει ότι ο «χαρτογιακάς» δεν ξαναέδωσε από τότε συνέντευξη για να «εξηγήσει» αυτά έφερε η διακυβέρνηση της πρώτης φορά αριστερά και… η εξέλιξη του καπιταλιστικού συστήματος που υπερασπίζεται με πάθος.

Ο άνθρωπος αυτός μίλησε, όταν με τα μέτρα της κυβέρνησης που στηρίζει έχασε την κλινική του: «Στις 31 Οκτωβρίου 2015, πρώτη ημέρα της άρσης της απαγόρευσης των εξώσεων σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, η κλινική του Γιώργου Γρηγοριάδη έλαβε το σχετικό ειδοποιητήριο…».

Ποια ήταν η αντίδραση του «χαρτογιακά»; Διαβάστε: «Γκρεμίστηκαν όλα σε μια στιγμή. Φρόντισε ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό», εξομολογείται ο γιατρός Γιώργος Γρηγοριάδης, που, παρά την πλούσια εμπειρία ζωής, ομολογεί ότι δεν περίμενε ποτέ μια αριστερή κυβέρνηση να στερήσει τόσο από τον ίδιο όσο και από χιλιάδες ανθρώπους ένα έργο ζωής και προσφοράς. Να βάλει λουκέτο στην κλινική «Σωτήρ», την κλινική των φτωχών, όπως είχε χαρακτηριστεί επί σαράντα και πλέον χρόνια λειτουργίας. «Δεν περίμενα να συμβεί», σημειώνει ο ίδιος. «Δεν περίμενα ότι με την άρση της αναστολής των εξώσεων η συγκεκριμένη κλινική θα ήταν η πρώτη που θα υφίσταντο αυτές τις συνέπειες. Όταν με βασάνιζαν στη χούντα, την άλλη μέρα που ξύπναγα γέλαγα. Έλεγα ότι είμαι ζωντανός, οπότε όλα αυτά δεν με επηρεάζουν. Απλά, είναι κρίμα μια κλινική με ιστορία 42 ετών να κλείσει... γιατί οι ιδιοκτήτες επιθυμούν έξωση. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μου στέρησε ένα έργο ζωής. Παραμένω όμως ΣΥΡΙΖΑ. Απλά, λυπάμαι». (Ολόκληρο εδώ). 
Γιατί όχι;! Η κλινική έκλεισε. Ο ίδιος παραμένει πλούσιος, αριστερός και πάνω απ' όλα συνεπής με την ιστορία του και τις αρχές του.

Τα –άλλα- λόγια είναι περιττά…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου