Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Αυταπατεώνες και αυταπατημένοι ... πάντα θα πάσχουν απο ... Pasokification



     "Στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, αριστερό & προοδευτικό είναι να ματώνεις για να δημιουργήσεις & όχι να φαντασιώνεσαι μια ιδεατή κοινωνία." Αυτό το είπε ο πρωθυπουργός Τσίπρας στο twitter. 


 
   # Συμπέρασμα: Στις δύσκολες συνθήκες ... απαγορεύονται οι φαντασιώσεις. Δεν είναι ... αριστερό !!! Την ιδεατή κοινωνία ... θα την σκέφτεσαι όταν δεν υπάρχουν δυσκολίες !!! Οχι όταν υπάρχουν προβλήματα ... οχι όταν ο καπιταλισμός τα φτύνει !!! Την ιδεατή κοινωνία ... θα την βρούμε αργότερα ... αφού σώσουμε τον καπιταλισμό ντέ.
 
  # Την "φιλοσοφία" του Τσίπρα ... ένας μόνο την έχει καταννοήσει σε όλο της το βάθος. Ο Κατρούγκαλος ... ο "και εγώ προσωπικά κομμουνιστής είμαι" ... αλλά σε δύσκολες συνθήκες ... ξέρετε 
  
 # Στις δύσκολες συνθήκες ο αριστερός και ο προοδευτικός ... πρέπει να ματώνει !!! Καλά αυτό το ξέρουμε. Πάντα έτσι γίνεται. Τα προβλήματα αρχίζουν ... όταν αυτό στο λέει (και στο ζητάει) ... ένας που έχει πάψει να μιλάει σε ένα αριστεροχώρι ... ένας που μιλάει σε ευρύτερα ακροατήρια !!! Δηλαδή ?? 
   
 # Μιλάει παιδί μου το παλληκάρι ... "μιλάει" και σε άλλα ακροατήρια. Εκτός απ΄το λαό ... "μιλάει" και στ΄αφεντικά. Εν τω μεταξύ εσύ αριστερέ (και εσύ λαέ) ... συνέχισε να ματώνεις ... όσο το παλληκάρι "μιλάει" !!! Κοιτάξτε τι ωραία έπιασε το νόημα μια ψυχή στο twitter ...
 

   # Τσίπρας χτές στη Βουλή: "Γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργήσετε την εντύπωση ότι δεν λέμε την αλήθεια προφανώς γιατί συγκρίνετε την προεκλογική περίοδο του 2015, όταν ζητήσαμε εντολή για σκληρή διαπραγμάτευση. Μπορείτε να μας κατηγορήσετε για αυταπάτες όχι ότι δεν τηρήσαμε την εντολή και είπαμε ψέματα" 
 
     
 Τότε ... σαν "αριστεροί" μπορεί να είχαν αυταπάτες αλλά δεν ήταν απατεώνες !!! Τώρα που απευθύνονται σε ευρύτερα ακροατήρια ... μπορείς να τους πείς και ... αυταπατεώνες. Πως το είπε ο Κατρούγκαλος ?? Pasokification !!!
  
 # Να ένα δείγμα αυταπατεωνιάς 
 
 

   # Ρε ένα μυστήριο πράμα. Οτι γινόταν επι πασοκονεοδημοκρατίας το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Κάθε φορά που στο Σύνταγμα ... σφίγγουν λιγάκι τα γάλατα ... αρχίζει το γνωστό παιχνιδάκι μεταξύ σοσιαλφασιστικών (τώρα πιά) ΜΑΤ και των "παιδιών με τις κουκούλες" που δεν ανέχονται καμμία εξουσία στο κεφάλι τους. Ταυτόχρονα στην αίθουσα τα φασισταριά ... χύνουν οτι αντικομμουνιστικό δηλητήριο διαθέτουν.
 
 
  # Επειδή ο Τσίπρας έκανε κάποτε μια περαντζάδα απο την ΚΝΕ ... ο φασιστομιχαλολιάκος δεν ενοχλείται καθόλου απο την πολιτική πορεία του Τσίπρα και του κάθε Τσίπρα ... αλλά απο την ΚΝΕ που την χαρακτήρισε σαν ... "ένα από τα μεγάλα κλαμπ του συστήματος, σαν το Αμερικάνικο Κολέγιο, που βγάζει πρωθυπουργούς" !!! Ολοι καταλαβαίνουμε τον πόνο του.
 
   # Το φασισταριό όμως δεν επεφύλαξε την ίδια χολή ... για μιά άλλη γειτονίτσα του αριστεροχωριού. Του (καλά νάμαστε να το θυμόμαστε) ΚΚΕ εσωτερικού ... του οποίου το φασισταριό ... "τιμά τους αγώνες" !!! 

   # Να όμως ένας παράγοντας που ... εξετάζει και σχολιάζει τις πολιτικές πορείες προσώπων ... 
   
   Ας πεί κάποιος στον μαλάκα ... οτι πορείες σαν της Κανέλλη μόνο καλό κάνουν. Το ανάποδο είναι το πρόβλημα ... μαλακοπίτουρα.   

   # Χιλιάδες διακηρύξεις αυτές τις μέρες ... για απεργίες διαρκείας ... απο κάτι άγρια κινηματικά θερία !!! Μόνο που τα πανώ τους ... τελικά ήταν περισσότερα απ΄τα λιοντάρια. 

   # Μια περίεργη αλλά ενδιαφέρουσα ειδησούλα. Ξένοι υπήκοοι ... οι 11 από τους 14 συλληφθέντες στο χτεσινό event μεταξύ "αντιεξουσιαστών" και ΜΑΤ. Τρεις είναι Έλληνες, ενώ οι υπόλοιποι είναι υπήκοοι Ιράν (4), Γαλλίας (3), Ελβετίας (2), Αυστρίας (1) και Κύπρου (1) !!!  
      
Κάτι ετοιμάζουν

   # Τα μάθατε ?? Επαψε να γράφει ο pitsirikos ... αυτό το σπουδαίο μέλος του διαδικτυακού αριστεροχωριού. Επαψε να γράφει η ... αυταπατημένη απο τους αυταπατεώνες κορασίδα ... ένεκα το τσούξιμο είναι σοβαρό. Στ΄arχίdi@ μas
 

   # Πως είπε η Αλέκα για τους αυταπατεώνες στους αυταπατημένους ?? "Δεν μεταλλάχτηκαν, απλά αποκαλύφτηκαν"
    
   # Το Παρασκευοσαββατοκύριακο μας απέδειξε για μιά ακόμα φορά πως το μόνο που φοβούνται ... είναι να την "δούν αλλοιώς" οι αυταπατημένοι. Και όσο θα την βλέπουν αλλοιώς  ... αυτό μόνο θα βλέπουν ... 


      Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Και αυτό τους πονάει ... ΟΛΟΥΣ

 
   # Οπως πονάει κι΄αυτό ... μέρα που είναι ... 
 
      
Οπως πονάει το κάθε κρυφό ή φανερό φασισταριό
    
 Οπως πονάει ο κάθε αυταπατεώνας και ο κάθε αυταπατημένος ... που νομίζει οτι κάτι τέτοιο μπορεί να επαναληφθεί ... αλλά χωρίς τα σφυροδρέπανα !!!              
          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου