Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Το «μαθητικό της ασφάλειας» εν έτει 2014...

Τα δύο πρόσφατα περιστατικά αστυνομικής-τρομοκρατικής παρέμβασης σε σχολεία της Αττικής, δείχνουν το μέγεθος της αγωνίας του συστήματος απέναντι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο αντίστασης στην πολιτική του, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει κανένα άλλο επιχείρημα να πείσει το λαό και τη νεολαία για την πολιτική αυτή.
Στην Αγία Παρασκευή, ένστολοι αστυνομικοί επισκέφτηκαν νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία και ζήτησαν προσωπικά στοιχεία εκπαιδευτικών. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο διαταγής της ΓΑΔΑ που εκδόθηκε στις αρχές του Φλεβάρη και αφορά στην καταγραφή των σχολικών μονάδων, τη συλλογή προβλημάτων σχετικών με τις αρμοδιότητες του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της αστυνομίας και σύνταξη σχετικών αναφορών.
Προφανώς, στις «αρμοδιότητες» της αστυνομίας συμπεριλαμβάνονται και κάθε είδους συλλογικές διαδικασίες από πλευράς μαθητών, όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Κερατσινίου.
Μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Κερατσινίου κλήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για ανάκριση σχετικά με τις καταλήψεις που έγιναν στην αρχή της χρονιάς. Τα ονόματά τους δόθηκαν τον Οκτώβρη στην αστυνομία από τη διευθύντρια του σχολείου, η οποία έσπευσε να καταδώσει τους μαθητές της ύστερα από εντολή των αρχών.

Κατάλαβες Μπαλούρδο!!!!!!!



Με αφορμή την τραγελαφική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας η οποία στρέφεται κατά της σατιρικής φιγούρας του αστυνομικού των ΜΑΤ Μπαλούρδου ο οποίος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελληνοφρένειας και την οποία εκπομπή απειλούν με μηνύσεις, ας δούμε μερικά “μεμονωμένα περιστατικά” στα οποία πρωταγωνιστούν πραγματικοί Μπαλούρδοι.

Την ανακοίνωση που κατακρεουργεί και συντακτικό και ορθογραφία και λογική και είναι γραμμένη με το αγαπημένο πλήκτρο των Χρυσαυγιτών, το Caps Lock, μπορείτε να την διαβάσετε αυτούσια παρακάτω όπως δημοσιεύθηκε το πρωί από το 
postin.gr

“ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΕΣ

- ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟ.ΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΣ ΥΑΤ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ” ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ” ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ALPHA, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ.



- ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ .. ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΥΑΤ , ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΗΛΙΘΙΩΝ.

- ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

- Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ”.


Για όλους τους ερωτευμένους, που ζουν τον έρωτα της ΖΩΗΣ και του Ανθρώπου, κάθε μέρα.

Θανάσης Γκαϊφύλλιας - Σταβέντο
 

Νεκρός εργάτης που έπεσε σε βούρκο της ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

 

Τραγικό θάνατο βρήκε 56χρονος εργαζόμενος στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας της ΔΕΗ, όταν, στην προσπάθειά του να σπρώξει μία πλωτή κατασκευή, έπεσε σε τεχνητή λίμνη και παρασύρθηκε στον βυθό της.
Το σημείο της λίμνης του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας της ΔΕΗ όπου βρέθηκε έχει βάθος περίπου δύο μέτρων, ενώ στον πυθμένα της έχει σχηματιστεί βούρκος.
Άνδρες της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στην περιοχή, τον ανέσυραν χωρίς εμφανή σημεία ζωής. Με ασθενοφόρο της ΔΕΗ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας.
Με αφορμή το ατύχημα, το σωματείο εργαζομένων «Σπάρτακος», σε ανακοίνωσή του, υπενθυμίζει στους εργαζόμενους την αναγκαιότητα της αυστηρής τήρησης των κανονισμών ασφαλείας.
Επίσης, αναφέρει ότι τα μέτρα επιβάλλεται να εφαρμόζονται και οι έλεγχοι που πρέπει να κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να είναι καθημερινοί και σε 24ωρη βάση.

πηγή: in μέσω avatonpress