Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Κυβέρνηση και Μέρκελ, μαζί σε διαφήμιση ωμού λουκάνικου Φρανκφούρτης: Να μας ζήσεις αφεντικό!

Κυβέρνηση και Μέρκελ, μαζί σε διαφήμιση ωμού
λουκάνικου Φρανκφούρτης: Να μας ζήσεις αφεντικό!
Από τον σΑτΥρΟπΡόκο


- Όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας και οι απανταχού κατατρεγμένοι, πανηγύρισαν την έξοδο της χώρας στην αγορά της αρεσκείας της Συγγρού.
Ακόμη και στις οδούς, καλύτερα να βγει το μάτι παρά το όνομα.
- Γιατί φίλε μου άνεργε δεν πανηγυρίζεις; Εκτονώσου, άσε τον εαυτό σου να χαρεί. Θα σου φέρουν και τη Λαίδη-Γκαγκά, τι άλλο θέλεις; Δεν σου φτάνει που είσαι πρωταθλητής Ευρώπης; Κι αύριο άνεργος θα είσαι.
- Εσύ φίλε μου συνταξιούχε γιατί δεν γιορτάζεις την έξοδο της χώρας στο κλαρί; Ξέχνα τη μικρή σου σύνταξη και τα φάρμακα του παρελθόντος. Θα παίρνεις τα μισά για να μην μπερδεύεσαι και με τις δοσολογίες.
- Γιατί δεν πανηγυρίζεις απασχολήσιμε δανειολήπτη; Ετοίμασε το τσίγκινο το σώβρακο, και μάθε τις νέες εργασιακές σου σχέσεις. Δανεικά πήρες, αν δεν το κατάλαβες, χωρίς να σε ρωτήσουν με επιτόκιο 5%. Γέλα!
- Γιατί είσαι τόσο αχάριστος άνεργε νέε; Τώρα που θα πας μετανάστης δεν θα σε βλέπουν οι ξένοι με μισό μάτι όπως πριν 4 χρόνια. Τώρα η χώρα έχει αποκτήσει πάλι τη χαμένη της αξιοπιστία. Άντε, καλή τύχη!
- Στο Goteborgτης Σουηδίας οι υπάλληλοι του Δήμου θα εργάζονται 6 ώρες και θα πληρώνονται για 8. Όχι, η Σουηδία δεν είναι στο Ευρώ. Τους ανόητους! Γιατί; Δεν βλέπουν εμάς που δεν θέλουμε να βγούμε;
- Τους τεμπέληδες του Σουηδούς! Σα δε ντρέπονται λίγο! Πώς θα ολοκληρωθούν ως προσωπικότητες αν δεν δουλεύουν τουλάχιστον 10 ώρες, αν δεν απολυθούν στη συνέχεια και αν δεν γίνουν μακροχρόνια άνεργοι;
- Σήμερα η χώρα ντύθηκε τα καλά της αφού υποδέχεται τον Άνχελό της ή μάλλον τον Άνχελο του Αντώνη μας. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες μεταμφιεσμένοι σε ματατζήδες θα υποδεχτούν την επίσημη αγαπημένη της κυβέρνησης.
- Θα είναι η πρώτη φορά που το κλείσιμο των δρόμων από τους μεταμφιεσμένους πολίτες, θαυμαστές της Άνχελα, δεν θα επηρεάσει αρνητικά τον τουρισμό και δεν θα αμαυρώσει διεθνώς τη χώρα.
- Όχι όπως όταν μαζεύονται αυτές οι απολυμένες καθαρίστριες ή οι άλλοι οι λεχρίτες που βγήκαν σε διαθεσιμότητα και καταστρέφουν την καλή εικόνα της χώρας τώρα που αρχίζει και η τουριστική περίοδος! Ντροπή!
- Μαζί της η Ανχέλα φέρνει και χίλιους, περίπου, διευθυντές σχολείων για να αντικαταστήσουν αυτούς που έχουν παραιτηθεί, μέχρι στιγμής, λόγω της υποχρεωτικής συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην αυτοαξιολόγηση.
- Θα συμμετάσχει, επίσης, σε διαφήμιση γνωστής μάρκας ωμών λουκάνικων Φρανκφούρτης. Όλο το ελληνικό υπουργικό συμβούλιο θα πίνει μπύρα σηκώνοντας τα ποτήρια και φωνάζοντας: Να μας ζήσεις αφεντικό!
- Ο πολύς Θεόδωρος, περιμένει τον Θεοδωράκη, να γεμίσει το ποτάμι του και μετά να βουτήξει στα θολά του νερά. Δεν το κάνει τώρα γιατί λόγω του μεγάλου πολιτικού του βάρους, κινδυνεύει να βρει πάτο, με την πρώτη.
- Ο Μπαλτάκος, επιβεβαίωσε, πως ο ρόλος του στη λειτουργία της κυβέρνησης ήταν καθοριστική και όχι διακοσμητική ξεκαθαρίζοντας έτσι το πόσο αντισυστημική είναι η χρυσή αυγή. Όσο οι τράπεζες και οι εφοπλιστές!
- Αλλά κι ο Μπάμπης ο Σκάις, ο υποστηρικτής της «σοβαρής χρυσής αυγής», ο «σοβαρός» οικονομικός αναλυτής απέδειξε πως αξίζει το μισθό του ως μέγας πατριώτης που θέλει μόνο το καλό του τόπου και των πολιτών!
- Κατά τον Άρη Σπηλιωτόπουλο η άψογη εξωτερική του εμφάνιση και αισθητική καθρεφτίζει τον εξίσου άψογο εσωτερικό του κόσμο. Δεν έχουμε λόγω να μην πιστέψουμε ότι κατά βάθος είναι καλό παιδί. Το αντίθετο ισχύει;
- Διότι, όπως είναι γνωστό, όλοι οι απατεώνες, τα λαμόγια, οι καταχραστές δημόσιου χρήματος και οι δολοφόνοι των λαών, δηλαδή όλοι οι σ*@τ*ψυχοι διαθέτουν άψογη εξωτερική εμφάνιση. Μάλλον είσαι η εξαίρεση Άρη μου!
- Καλέ μου κύριε Σπηλιωτόπουλε, όλοι αυτοί οι άστεγοι, οι φτωχοντυμένοι με τον απαράδεχτο συνδυασμό ρούχων και χρωματισμών, έχουν άσχημο εσωτερικό ψυχικό κόσμο; Δεν πιστεύω να το υποστηρίζεις;
πηγή:  kyrgiakischristos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου