Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Όλοι μαζί μπορούμε ο καθένας μόνος του θα χάση!


Κάλεσμα της.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

Συγκέντρωση-συζήτηση τη Δευτέρα 3 Σεπτέμβρη 2012, στις 7.30 μμ, στο χώρο του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

 Συμπολίτισσες – Συμπολίτες,

  Ο αγώνας μας ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ συνεχίζεται και πρέπει να δυναμώσει. Έχοντας ήδη στα χέρια μας τους λογαριασμούς με  τις πρώτες δόσεις του χαρατσιού του 2012 κάνουμε ότι κάναμε μέχρι τώρα, δηλαδή πληρώνουμε μόνον για  το ρεύμα-και όχι το χαράτσι- στα τραπεζικά μηχανήματα. Είναι φανερό ότι πρέπει να γίνουμε πολλοί περισσότεροι στις κινητοποιήσεις μας, οι οποίες πρέπει να πολλαπλασιαστούν και να πάρουν διάφορες μορφές τις οποίες συναποφασίζουμε στις συγκεντρώσεις  και το συντονιστικό.
  Οι  οικογένειές μας συνεχίζουν να  αιμορραγούν. Πέρα από την χωρίς έλεγχο ακρίβεια, τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τη συνεχιζόμενη μείωση των λα’ι’κών εισοδημάτων, πέρα από την ανεργία που καλπάζει, μας ληστεύουν με κάθε είδος φόρους, με καταργήσεις  φοροαπαλλαγών και φορομπηχτικά κριτήρια - τεκμήρια.
            Καμία αναμονή! Στηριζόμαστε πάνω από όλα στο δικό μας αγώνα. Συσπειρωνόμαστε και παλεύουμε για  την άμεση κατάργηση του χαρατσιού στα σπίτια μας που φέτος  ήρθε και αυξημένο λόγω της ‘’διόρθωσης’’-αύξησης των τιμών ζώνης.
            Η κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης απαιτεί την οργάνωση μαζικότερης αντίστασης στις γειτονιές και στους τόπους δουλειάς. Με τις νέες-ανακοινωμένες ήδη- αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ όλο και περισσότεροι δε θα μπορούμε να πληρώνουμε για το  βασικό κοινωνικό αγαθό  του ηλεκτρικού ρεύματος. Γι’ αυτό  η έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη σε όσους αδυνατούν να πληρώσουν πρέπει να δυναμώσει.
               -ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
             -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΟΥΤΕ  ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ.
             -ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ - ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!
-         ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ. ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.